Over ons,

In de laatste 10 jaar zijn we uitgegroeid naar een belangrijke speler op het gebied van de verlichting.

Awex-noodverlichting is leverancier van al uw noodverlichting. Wij bieden u een breed en diep assortiment op het gebied van nood en vluchtweg aanduiding. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen in LED noodverlichting, zo vernieuwen wij vaak onze noodverlichting en houden wij ons altijd aan de voorgeschreven NEN-Norm. 

Gerelateerde afbeelding

Garantie Awex-noodverlichting

Op al onze noodverlichting geven wij 3 jaar garantie. 


Gratis advies op maat

Geïnspireerd geraakt door onze noodverlichting, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt toepassen? Wij bieden hulp! Het op de juiste manier uitlichten van uw noodverlichting is een vak apart. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring om u hierin te adviseren. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze aan de hand van uw wensen. Via info@awex-noodverlichting.nl kunt op elk moment contact met ons opnemen over al uw vragen.


Waar is Awex-noodverlichting.nl bevestigd?

Awex-noodverlichting.nl is gevestigd aan de Buys Ballotstraat 17 - 19 te Heerhugowaard. Daar beschikken wij over een kantoor van 
300 m² en een externe opslag van 500 m². Met onze enthousiaste medewerkers proberen wij alle vragen over noodverlichting, 
anti paniek verlichting en alle andere noodverlichtingsgerelateerde vragen te beantwoorden. Op de site staan de producten die wij leveren. De producten die in voorraad  zijn kunt afhalen in ons magazijn. Onze 2 magazijn medewerkers kunnen u helpen met het inladen van uw producten.  In Heerhugowaard helpen wij uw met het inladen en lossen van uw producten. Bovendien kunnen wij alle producten bij u bezorgen.Neem contact met ons op via:

Info@awex-noodverlichting.nl